آقای کوروش احمد یوسفی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان بیان داشت: در حقیقت هرچه بر میزان تحصیلات و آگاهی مردم افزوده می‌شود و هرچه زمان به جلوتر گام برمی‌دارد، علاقه افراد جهت اخذ مشاوره و راهنمایی از مشاورین باتجربه و خبره بیشتر و بیشتر می‌شود و شاید بتوان گفت در جامعه ما دیدگاه مردم نسبت به مشاوره نسبت به 2دهه پیش مثبت‌تر و بهتر شده است.

اگر زمانی تصور بر این بود که روانشناسان صرفا با بیماران روانی سر و کار دارند و هرکس تحت نظر روانشناس یا روانپزشک باشد، فردی است مسئله‌دار و نمی‌توان روی او حسابی باز کرد، حالا بسیاری از خانواده‌ها متوجه غیرمنطقی بودن این نوع طرز فکر شده و با روی گشاده به روانشناسی و مشاوره نگریسته و از این خدمات استفاده می‌‌کنند.

حالا دیگر کمتر کسی یافت می‌شود که مراجعه به روانشناس یا مشاور را محدود به وجود بیماری روانی بداند و دیگر اینکه استفاده از تجربیات کسانی که از این خدمات بهره‌مند شده و نتیجه مطلوب‌تری گرفته‌اند منجر به ایجاد رویکرد مناسب‌تری به این موضوع شده است.

 امروزه با جا افتادن بیشتر این نقش و افزوده شدن بر تعداد روانشناسان و مشاورین و همچنین گسترش دفاتر و کلینیک‌های مشاوره،‌ دسترسی افراد جهت مراجعه و گرفتن مشاوره بیشتر شده تا آنجا که در حال‌حاضر در دادگاه‌ها، کلانتری‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی نیز شاهد حضور روانشناسان و مشاورین هستیم.

این موضوع برای پلیس از اهمیت خاصی برخوردار است و فرماندهی انتظامی استان همواره بر نقش مشاور در کنار حوزه انتظامی تاکید کرده است.

بر اساس دستور فرماندهی محترم ناجا مبنی بر حضور مشاور و مددکار در کلانتری ها  و تدابیر سرردار فرماندهی محترم انتظامی استان در این خصوص, می توان گفت که تقریبا کلانتری های مهم استان دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند.

بر اساس مامورت سخت پلیس, مشاور می تواند هم در حوزه درون سازمانی در بهداشت روان کارکنان انتظامی فعالیت کند و هم در حوزه برون سازمانی و در پیشگیری از آسیب های اجتماعی حوره استحفاظی کلانتری ها انجام ماموریت نماید.

در این راستا معاونت اجتماعی استان با بهره گیری از مشاورین متخصص و دارای تحصیلات عالی, در مرکز مشاوره  استان و در واحد های مشاوره و مددکاری  کلانتری های سراسر استان توانسته نقش مهمی در صلح و سازش پرونده های ارجاعی این مراکز و دوایر ایفا کند.

آموزش مهارت های زندگی به جوامع هدف اعم از محلات, مدارس, مراکز علمی, ادارات, مساجد, فرهنگ سراها و .... دیگر اقدامات فرهنگی پلیس استان در حوزه مشاوره به منظور سلامت روان جامعه است.

موضوعات زیادی هستند که می‌توان برای آنها از نظرات تخصصی مشاورین و روانشناسان پلیس استفاده کرد؛ از جمله:مشاوره پیش از ازدواج، مشکلات بین فردی زوجین و والدین با فرزندان یا فرزندان با والدین، اعتیاد، پرورش و تربیت کودکان و نوجوانان، اضطراب، افسردگی، وسواس، تشخیص عقب‌ماندگی ذهنی و بیش‌فعالی، سنجش هوش، سنجش رغبت شغلی و....
حیطه‌های کاری مشاورین پلیس استان بسیار گسترده شده و روانشناسان و مشاورین در اشکال مختلفی مشغول کمک‌رسانی به همنوعانشان هستند که ارائه  مشاوره فردی و گروهی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مشاوره تلفنی نیز از جمله فعالیت های مرکز مشاوره پلیس استان می باشد.

شهروندان می توانند برای بهره مندی از خدمات مشاوره ای رایگان پلیس به مرکز مشاوره آرامش به آدرس کرمان خیابان کارگرنبش کوچه 13 مراجعه کنند.

گفتنی است این خدمات مشاوره ای در طول هفته ناجا(13 تا 19 مهرماه) در نوبت عصر هم انجام می شوند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تماس با ما

اندیشکده نظم و امنیت استان کرمان در مکان دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان واقع شده است.
آدرس این اندیشکده: کرمان- بلوار جمهوری، چهار راه فرهنگیان، ابتدای بلوار امام رضا، دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان

تلفن تماس: ٢١٨٥٩٢٧-٠٣٤نمابر:٣٢١١١١٠١

 

 

تمامی حقوق متعلق به دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمان میباشد.    Copyright © 2016 ana-kerman.ir

 

 

 

Template Design:Dima Group

Back to Top